ΧορηγοίΑποκλειστικός Χορηγός


H ΔΕΠΑ, έχοντας επίγνωση της ευθύνης που συνεπάγεται ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην εθνική μας οικονομία, από την ίδρυσή της ακόμα, ενέταξε τις Υπεύθυνες Εταιρικές Πρακτικές  στη συνολική στρατηγική της εταιρείας. Η εθελοντική ενσωμάτωση αυτών των αξιών συνεχίζει σήμερα να αποτελεί ακλόνητη ηθική δέσμευση της εταιρείας για έναν κώδικα ορθής συμπεριφοράς που, παράλληλα με την οικονομική ανάπτυξη, συμβάλλει ώστε η επίδραση της ΔΕΠΑ στον άνθρωπο και στο περιβάλλον να έχει σταθερά θετικό πρόσημο.

Για τη ΔΕΠΑ είναι αυτονόητο ότι η οικονομική ανάπτυξη έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με την κοινωνική ευημερία και την προστασία του περιβάλλοντος. Η αντίληψη αυτή αποκτά ακόμα πιο ξεχωριστή σημασία, αν αναλογιστεί κανείς την ηγετική θέση και τον καταλυτικό ρόλο της εταιρείας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Η ΔΕΠΑ με την πολύχρονη εμπειρία της έχει έντονη παρουσία στον ευρύτερο ενεργειακό χώρο. Από το 2007 δραστηριοποιείται ως όμιλος εταιρειών σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της βιομηχανίας φυσικού αερίου, ανταποκρινόμενη επιτυχώς στις προκλήσεις της αγοράς, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Κοινοτικής Νομοθεσίας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει και ενισχύει, μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων της, όλα τα έργα της ΔΕΠΑ και ιδίως αυτά των οποίων η θετική συνέργεια ξεπερνά τα σύνορα της χώρας και εκτείνεται στο χώρο της ΝΑ Ευρώπης και συνακόλουθα στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο. Ενδεικτικά αναφέρονται τα έργα των διασυνδέσεων Τουρκία-Ελλάδα, Ελλάδα-Ιταλία, Ελλάδα-Βουλγαρία, ο νέος σταθμός αεριοποίησης LNG στη βόρειο Ελλάδα, με πολύπλευρη σημασία στην υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής αφού πέραν των άλλων, συμβάλλουν στην διεύρυνση των πηγών προμήθειας φυσικού αερίου, στην εδραίωση συνθηκών ανταγωνισμού και ασφάλειας τροφοδοσίας, στην ανάπτυξη ενδιάμεσων αναδυόμενων αγορών και στην ενίσχυση δημιουργίας περιφερειακών αγορών.

Με βασικό μοχλό τη ΔΕΠΑ διευρύνονται οι επενδυτικοί ορίζοντες και πολλαπλασιάζονται οι επιχειρηματικές ευκαιρίες σε όλο το πλέγμα των δραστηριοτήτων, μέσα και έξω από την χώρα.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η ΔΕΠΑ εστιάζει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη φροντίδα για κοινωνική ευημερία, με ένα πολύπτυχο πρόγραμμα και μία σειρά από πρωτοβουλίες που αφορούν :

τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα της πράσινης

την ευημερία της κοινωνίας, με έμφαση στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται

την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού

τη στήριξη των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης

την ενίσχυση του αθλητισμού και της εκπαίδευσης

το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες

και φυσικά, την έμπρακτη, ενεργή προστασία του περιβάλλοντος η οποία αποτελεί για την εταιρία θεμελιώδη προτεραιότητα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΔΕΠΑ www.depa.gr

Το φυσικό αέριο μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας. Δεν είναι συμπτωματικό ότι η κίνηση αυτοκινήτων με φυσικό αέριο αποκτά όλο και περισσότερους φίλους.

Οδηγώντας ένα όχημα κίνησης με Φυσικό Αέριο επιτυγχάνει κανείς σημαντική οικονομία στο κόστος καυσίμου ανά χιλιόμετρο. 1 κιλό φυσικού αερίου κίνησης είναι ενεργειακά ισοδύναμο με 1,5 λίτρα Βενζίνη, 1,3 λίτρα πετρέλαιο και 2 λίτρα υγραέριο.

Πρόκειται για το είδος πρωτογενούς ενέργειας που διαδίδεται ταχύτερα διεθνώς, καθώς υπερέχει σε πολλά σημεία έναντι των αντίστοιχων ενεργειακών μορφών. Θεωρείται το καύσιμο του 21ου αιώνα και συγχρόνως η «γέφυρα» μετάβασης από τις συμβατικές στις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας. Ας μην ξεχνάμε ότι βασική ιδιότητά του είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Περισσότερα στοιχεία για την αυτοκίνηση με φυσικό αέριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.fisikon.gr

 

Χορηγοί επικοινωνίας

Γνώση, έμπνευση, ενημέρωση, λύσεις, είναι οι λέξεις που αποτελούν τον πυρήνα του επιχειρώ. Σαν σύγχρονο επιχειρηματικό portal θέλει να προσφέρει την καλύτερη ενημέρωση, την καλύτερη εμπειρία και τις περισσότερες ιδέες και λύσεις. Είναι πάντα κοντά στο κοινό του που αναζητά ευκαιρίες, ερεθίσματα και προτάσεις, προσπαθώντας να είναι μπροστά από τις εξελίξεις. Στόχος του είναι να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει, να αποτελέσει μία πηγή άντλησης γνώσεων και ιδεών, για νέους και μεστούς επιχειρηματίες, για ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες και φοιτητές. Σκοπός του είναι να μπορεί να αποτελέσει εργαλείο στα χέρια κάθε ανθρώπου που είναι ενεργός στην επιχειρηματική σκηνή του σήμερα.

 

 

Το skywalker.gr είναι το πρώτο Ελληνικό site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

Περισσότερα για τις δραστηριότητες του Skywalker θα βρείτε στο σύνδεσμο www.skywalker.gr

 

 

To Epixeirein.gr ξεκίνησε ως blog τον Ιούλιο του 2007 και δημιουργήθηκε για να μοιραστούμε σκέψεις, απόψεις, και ιδέες, πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας και Marketing (ήταν από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα). Σήμερα αποτελεί μια δυναμική κοινότητα όπου επιχειρηματίες, φοιτητές, άνθρωποι του Marketing, και Σύμβουλοι όλων των ειδικοτήτων, έρχονται για να βρουν αλλά και μοιραστούν ιδέες πάνω στο Marketing, την ανάπτυξη επιχειρήσεων, την αύξηση πωλήσεων και πελατών αλλά και να ενημερωθούν για ζητήματα επιχειρηματικότητας. Περισσότερα θα βρείτε εδώ .

 

Το Infospoudes.gr είναι ένα εκπαιδευτικό portal που παρέχει έγκυρη πληροφόρηση για εκπαιδευτικά θέματα και προγράμματα σπουδών. Καταχωρεί και προβάλλει εκδηλώσεις, σεμινάρια, εκπαιδευτικά συνέδρια κι ομιλίες για όλους τους τομείς εκπαίδευσης. Λειτουργεί από το 2010 κι αποτελεί σταθμό για όσους θέλουν να επενδύσουν στην εκπαίδευση κι επιμόρφωση. Περισσότερα για τα εκπαιδευτικά θέματα και σεμινάρια θα βρείτε εδώ.